Bloemwerk op maat

Klik op de foto's om meer te zien

Boeketten, bruidsbloemen en afscheidsbloemen

Ook het maken van eenmalig bloemwerk is natuurlijk mogelijk bij ElseWhere Bloemen. Je kan hierbij denken aan een mooi boeket voor een speciale gelegenheid, afscheidsbloemen voor een uitvaart of bruidsbloemen. Voorbeelden van de verschillende soorten bloemwerk vindt je door te klikken op de bovenstaande foto’s.

Boeketten

We hebben bij ElseWhere Bloemen geen bloemen op voorraad. Dit is een bewuste keuze om zo altijd super verse bloemen te kunnen leveren, maar het betekent wel dat je de bloemen een dag tevoren moet bestellen. Zo kan ik ’s ochtends de bloemen vers bij de groothandel in Ede halen, het boeket maken en dat vervolgens bij je bezorgen.

Bel of mail om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Bruidsbloemen

Je trouwdag is waarschijnlijk één van de meest bijzondere dagen in je leven. Daarom kies je met veel zorg en aandacht de locatie, je kleding en natuurlijk ook de bloemen.

ElseWhere Bloemen verzorgt bruidsbloemen die helemaal bij jullie passen. Niet alleen met jullie favoriete bloemen en kleuren, maar ook met de uitstraling waar jullie voor staan. Jullie verhaal staat centraal, het bijpassende bloemwerk is daar een vanzelfsprekende uiting van. Bij ElseWhere Bloemen kun je terecht voor alle bloemen die je trouwdag die bloemrijke omlijsting geven.

Jullie zijn van harte welkom voor meer informatie en een persoonlijk advies. Bel of mail om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Afscheidsbloemen

Bloemen kunnen ook heel troostend werken. Uitgangspunt bij het maken van afscheidsbloemen is dat de wensen van de overledene volledig worden gerespecteerd, maar dat de bloemen ook passen bij de herinneringen die je zelf als nabestaande aan de overledene hebt. Het streven van ElseWhere Bloemen is om de uitvaart van een dierbare tot een bijzondere herinnering te maken. Met bloemen die speciaal waren voor de overledene door hun kleur, de soort of hun betekenis.

ElseWhere Bloemen is dichtbij Begraafplaats Rusthof, Crematorium Amersfoort en Begraafplaats Maranatha gelegen. Maar er kunnen afscheidsbloemen worden verzorgd in de regio Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Soest en Zeist.

Meer weten? Bel of mail om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Evenementen

Tenslotte verzorgen we bij ElseWhere Bloemen ook het bloemwerk voor evementen. Eén van de opdrachtgevers is het Koninklijk Theater Carré. Voor verschillende events heb ik het bloemwerk mogen verzorgen.

Meer weten? Bel of mail om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Else Wever | 06 4103 2642 |
ElseWhere Bloemen | het beste geschikt